DIVING ROMANIA MAGAZINE - REVISTA PASIONATILOR DE SCUFUNDARI DIN ROMANIA

Regasiti in paginile acestei reviste, povesti fascinante despre adancurile marilor si oceanelor, experiente personale ale scafandrilor, noutati despre echipamente si locatii de scufundare, informatii privind excursiile de scufundari si multe alte articole interesante.

Esti Instructor de Scufundari sau Instructor de Freediving, Scafandru pasionat sau Freediver, vrei sa impartasesti cu ceilalti, prin intermediul acestei reviste, experientele, pozele sau amintirile tale? Contacteaza-ne acum!:: NUMARUL 03/2016 ::


:: NUMARUL 02/2015 ::


:: NUMARUL 01/2014 ::

 

"Fiecare scafandru are preferintele sale. Unii sunt pasionati de flora, de fauna, altii de fotografierea si filmarea subacvatica. Eu sunt pasionat de epave!"

George Nicolaescu - Scafandrul Anului 2013

Ajutati Marea Neagra sa respire!
Fiti alaturi de Asociatia Nationala a Scafandrilor Recreationali din Romania si sustineti protejarea faunei si florei din Marea Neagra, ECO diving-ul si dezvoltarea turismului subacvatic. Prin simpla completare a formularului 230 puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit platit catre stat in 2017! Descarcati formularul 230 si completati-l cu datele personale, semnatura si data. Anul pentru care se completeaza formularul este 2017, deoarece ne referim la impozitul pe venit platit catre stat in 2017. Nu va faceti griji daca nu cunosteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale.
Dupa ce il completati puteti sa:
- aduceti formularul la sediul nostru din Str. Anestinelor, Nr. 12, Sector 3, Bucuresti;
- trimiteti formularul direct catre ANAF prin Posta Romana - scrisoare recomandata, cu confirmare de primire;
- depuneti formularul direct la registratura ANAF de care apartineti.
De asemenea ne puteti contacta la numarul de telefon 0722 364 869 pentru informatii sau pentru colectarea formularelor completate.

Va multumim!


 

Copyright 2018 - divingromania.com. All rights reserved!
sitemap