WeDive
Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul scufundarilor recreationale, infiintat in anul 2000, WeDive este dedicat activitatilor de scufundare in special la nivel educational, prin scoala de scafandri.
Incepand cu anul 2015, WeDive a devenit Instructor Training Center SSI, facand posibila obtinerea celor mai inalte certificari pentru profesionistii scufundarilor recreationale, chiar in Romania.

Ca o recunoastere a profesionalismului echipei si dotarilor tehnice exceptionale, WeDive a primit titlul de "CEL MAI BUN CLUB DE SCUFUNDARI" din partea CENTRULUI DE SCAFANDRI AL FORTELOR NAVALE ROMANE, devenind astfel, singura Scoala de Scafandri din Romania recompensata cu aceasta distinctie.
Cititi mai multe despre Romanian Diving Award aici...


SCUBA SCHOOLS INTERNATIONAL
De mai mult de 40 ani SSI ofera cursuri de formare, certificate de scufundare, si resurse educationale pentru scafandri, pentru instructori, si pentru centrele si statiunile de scufundari din intreaga lume. Click to enlarge Incepand cu anul 1970, Scuba Schools International sa extins, in prezent incluzand peste 30 de SSI service Centers si fiind reprezentata in peste 110 tari, cu mai mult de 2400 de locatii internationale si cu materiale sau cursuri tiparite in mai mult de 30 de limbi.
Incepand cu 1 iunie 2010, Scuba Schools International este una dintre putinele agentii de formare care sa calificat pentru certificatul ISO Global de Certificare. SSI este clar un nume de incredere in lumea scufundarilor.

Sistem Total de Predare
Sistemul educational SSI va permite sa alegeti cand doriti sa studiati, in acest fel, dumneavoastra puteti studia cand aveti timp conform programului dumneavoastra. In sala de clasa si la piscina, in timpul pregatirii veti invata tot ce trebuie sa stiti. Sustinut de sistemul de pregatire teoretica gratuita "FREE online academics", un DVD interactiv despre cum sa faceti scufundari, pregatire teoretica in sala de clasa, tabele de scufundare, registru de pregatire si supliment pentru recapitulare, puteti invata partea teoretica acasa la dumneavoastra. Toate aceste produse sunt parte din sistemul total de pregatire SSI ce captiveaza cursanti fie ei tineri sau varstnici si fac ca lectiile sa fie distractive si placute. Puteti alege metoda de invatare ce vi se pare cea mai confortabila. Indiferent daca e in sala de clasa, online sau in confortul casei - alegerea va apartine.

Centre de scufundari si Resorturi SSI - prima alegere oriunde in lume!
Puteti avea incredere in pregatirea de inalta calitate pe care o veti primi de la unul din Parteneri Autorizati SSI. Pentru a reprezenta SSI, centrele de scufundari si/sau resorturile trebuie inainte de toate sa indeplineasca cerintele stricte SSI. Nu este permis ca orice magazin de echipamente sa reprezinte brand-ul SSI. Motivul pentru care SSI este atat de strict, este ca se doreste certitudinea ca elevi primesc cea mai buna pregatire si ca au parte de cea mai buna experienta atunci cand fac scufundari. Pentru ca SSI sa se asigura ca primiti o pregatire de calitate superioara, Instructorii pot sa predea doar printr-un Centru de scufundari si/sau Resort SSI autorizat. Instructori nu pot tine cursuri independent, asta inseamna ca dumneavoastra nu veti urma un curs pentru certificare de la o persoana care tine cursurile pe plaja sau in spatele masinii. Noi ne asiguram ca toate Centrele de scufundari, Resorturile, Instructorii si Dive Professionals SSI sunt pe deplin asigurati si actualizati cu toate tehnicile noi de pregatire. Membri si Parteneri Autorizati SSI de asemenea sunt consecventi in calitatea oferita. Tehnicile pe care le invatati in primele lectii de scufundare vor fi aceleasi la toate centrele, indiferent unde veti fi purtat de aventura. Puteti avea incredere ca toate Centrele de scufundari si Resorturile SSI folosesc aceeasi termeni si predau folosind aceeasi metodologie.

Centrele de scufundari SSI trebuie sa adere la Standardele SSI Dealer & Training. Acest lucru garanteaza ca veti primi tot timpul cele mai bune servicii. In plus, standardele de pregatire SSI indeplinesc sau exceleaza in standardele (ISO) International Organization for Standardization si (RSTC) Recreational Trainig Council. In acest fel stiti ca ceea ce veti invata va va tine in siguranta. Centrele de scufundari sunt locurile unde va puteti realiza scopurile dumneavoastra. Ele va pun la dispozitie tot ce aveti nevoie, de la primul curs de certificare in scufundari pana la programe de pregatire la nivel de instructor. De asemenea ofera o gama variata de vacante pentru scufundari, locale sau alte destinatii. Daca sunteti in cautarea urmatoarei locatii grozave pentru scufundari, acesti experti va pot da cel mai bun sfat. Daca aveti nevoie de o recomandare referitoare la urmatoarea achizitie de echipament, vizitati/contactati unul din parteneri SSI internationali.

 

Copyright 2016 - divingromania.com. All rights reserved!
sitemap